Friday, February 18, 2011

Holiday Jay Bee

salam u ollz..hee da lama tak update kan ..sory la sian kamu..almaklumlah bz sket lately nih..ngn report n test yg berbaris datang...okey act nk cite pasal jay bee.. ya ampun lama gila kot tak pergi sana..ade lah dekat 5 tahun..nak pulak datang time tuh dorg sebok nk renovate jalan lah ape lah.aishhh..serabot tengok..act bukan pergi nak bercuti pun..pergi pun sebab attend kenduri kawen...and alang2 tuh we olls g la holiday skli..tapi sayangnya BANJIR kan..

tempat makan yang terbest sekali kat jay bee ialah SINGGAH SELALU....yaa ampunnnn sedapp nyer rse tak puas makan..paling sedap die punya tomyam...gilerss pedas n mantoppp...ikan siakap 3 rasa die pun tak kurang hebat...rangup gila...tapi die pakai beras siam so cepat lah kenyang..tak leh nak melantak banyak2..hohoho...kedai makan walaupun sedap tapi tak membantu jugak kan kalau service slow ..betol tak? tapi SINGGAH SELALU nih service die cepat...sebab die ramai pekerja...and management dorang smooth jew...
kerabu mangga, tomyam, sayur ape ntah..:p
ikan siakap 3 rasa

fokus kan lagi tomyam nih ngn syur masakan cina ni
                                          

lupa lak nk cakap mase wed ari tuh kan...pelamin die i loikeee...sebab unik....




okey tuh je yg mnarik wat masa ini..ti sye akan smbung yerk....

p/s: tade mud nk tuls..sb mase tgh update ni dpt call adik kne tahan wad suspek denggi...hohohoo rase nak blik je.

2 comments:

  1. tihara..mmg sedap gle.....kalau g jaybee try la mkn kt situ...hehe

    ReplyDelete